Gradina bucatarului rafinat - ghid de cultivare organica a plantelor

scrisa de Virginia Hayes

Gradina bucatarului rafinat - ghid de cultivare organica a plantelor de Virginia Hayes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Gradina bucatarului rafinat - ghid de cultivare organica a plantelor 32.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Virginia Hayes
ISBN: 9789736756498
Anul aparitiei: 2010
Descriere: O lume de arome in gradina de langa casa!

 

Cultivati ingrediente de tip gourmet in gradina proprie, intr-o sera sau chiar pe pervazul ferestrei si va veti bucura de alimente organice, mai hranitoare si mai proaspete decat cele pe care le gasiti in magazine.

 

Gradina bucatarului rafinat, o carte despre gradinaritul de tip organic, se adreseaza tuturor celor preocupati de calitatea alimentatiei. Ea ofera indicatii clare despre modul in care se pot cultiva plantele aromatice, legumele si florile comestibile. in acelasi timp, este si un ghid practic de gradinarit, in care veti gasi informatii utile, de la plantarea in ghivece, taierile si operatiile de intretinere necesare plantelor voastre, pana la recoltarea, pastrarea si folosirea lor la gatit.

 

Cultivati singuri ingredientele necesare in bucatarie si veti fi 100% siguri ca in hrana voastra nu-si fac loc substante chimice nedorite. Mai mult, fiti convinsi ca ajutati astfel la conservarea mediului inconjurator!

 

Mici trucuri practice si cataloage de plante, legume si fructe, ticsite cu informatii care de care mai utile, va ajuta sa cultivati, in tot cursul anului, ingrediente proaspete si naturale – nu veti mai vrea altceva!


Carti similare cu Gradina bucatarului rafinat - ghid de cultivare organica a plantelor

Biblia alimentara

Biblia alimentara

de Gheorghe Mencinicopschi

mai mult
Regimuri alimentare in tratamentul bolilor

Regimuri alimentare in...

de Aurel Popescu-balcesti

mai mult
Indicele glicemic - concept cheie in dieta montignac

Indicele glicemic -...

de Michel Montignac

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!