Dieta si nutritie. o abordare ayurvedica a alimentatiei

scrisa de Dr. Rudolph Ballentine

Dieta si nutritie. o abordare ayurvedica a alimentatiei de Dr. Rudolph Ballentine Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dieta si nutritie. o abordare ayurvedica a alimentatiei 31.5 lei *
Dieta si nutritie. o abordare ayurvedica a alimentatiei 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Dr. Rudolph Ballentine
ISBN: 978-973-669-234-5
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Format: 15,5 x 22 cm
Traducator: Catrinel Macovei
Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.


Dieta si nutritie este o carte extrem de complexa, care cuprinde o perspectiva holistica (atat din punct de vedere oriental, cat si occidental) asupra unuia dintre cele mai importante aspecte ale mediului ecologic: alimentatia. Miscarea anumi-tor minerale si compusi de natura vegetala sau animala in interiorul organismului uman este cunoscuta, in general, sub numele de nutritie.


Dr. Rudolph Ballentine, un cunoscut specialist in domeniul medicinei alternative si complementare, trateaza acest subiect cu mare rigurozitate, dar si cu o rara bogatie de nuante, imbinand cunoasterea stiintifica actuala cu o traditie milenara, extrem de valoroasa.

Sectiunile acestui volum furnizeaza cititorului informatii exacte si utile legate de o istorie a tipurilor de alimentatie occidentala, descrierea amanuntita a elemen-telor esentiale din alimente (vitamine, minerale, proteine, grasimi, carbohidrati), sfaturi privind alcatuirea unei diete echilibrate, stadiile (transformarile) prin care trece hrana in interiorul organismului uman, o abordare ayurvedica a alimentatiei, precum si o prezentare a efectelor pe care le au alimentatia si obiceiurile ali-mentare asupra mintii, emotiilor si constiintei.

Stilul concis si clar al cartii completeaza aceasta perspectiva cuprinzatoare asupra diverselor fatete ale nutritiei si ale relatiei dintre dieta si starea de bine fizica si psiho-emotionala.


Carti similare cu Dieta si nutritie. o abordare ayurvedica a alimentatiei

Alimentatia sanatoasa a familiei moderne

Alimentatia sanatoasa...

de Laurentiu Cernaianu

mai mult
Sanatatea femeii in intelepciunea chineza

Sanatatea femeii in...

de Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita

mai mult
Ghidul vindecatorului. volumul ii

Ghidul vindecatorului....

de Valy Gheorghica, George Gheorghica

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!