Secretele shiatsu

scrisa de Cathy Meeus

Secretele shiatsu de Cathy Meeus Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Meteor Press
Autor (i): Cathy Meeus
ISBN: 9737280946
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Invatati cum apasarea pe anumite puncte de pe corp poate ameliora problemele de sanatate. Cartea Secretele shiatsu explica teoria chinezeasca a curgerii energiei prin corp, examineaza felul in care aceasta curgere va poate imbunatati sanatatea, detaliaza principiile shiatsu, makko-ho si do-in, foloseste un limbaj accesibil, evitand jargonul de specialitate si facand shiatsu usor de inteles pentru incepatori. Shiatsu modern este o terapie holista, inradacinata ferm in medicina chineza traditionala si bazata pe ideea ca energia vietii, cunoscuta drept ki (sau qi), curge prin corp prin meridiane (numite uneori canale). Ea poate fi influentata prin apasarea anumitor puncte de pe meridiane, inlaturand blocajele din curgerea ei si sustinand astfel o functionare mai sanatoasa a sistemelor corpului si a corpului ca un tot.
 

Terapia este folosita in principal pentru echilibrarea corpului sanatos si prevenirea bolilor, dar poate fi utilizata si pentru abordarea unor probleme specifice de sanatate, prin tratarea anumitor puncte sau zone.


Carti similare cu Secretele shiatsu

Hrana vie si leacuri naturale pentru o sanatate deplina

Hrana vie si leacuri...

de Elena Nita Ibrian

mai mult
Statusul imun in hepatopatia etanolica

Statusul imun in...

de Daniella Cocarla, Smaranda Rodica Gotia

mai mult
Cum sa respecti cu strictete un regim

Cum sa respecti cu...

de Deborah Steinberg, Dr. Windy Dryden

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!