Muncile lui hercule

scrisa de Agatha Christie

Muncile lui hercule de Agatha Christie Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Muncile lui hercule 17.5 lei *
Muncile lui hercule 21.24 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Agatha Christie
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-103-845-2
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Public tinta:

- amatori de literatura politista de buna calitate, pasionati de dezlegarea unor mistere aparentimposibile.

Argumente cheie pentru vanzari:

- succesul incontestabil la public pe toate pietele pe care aceste carti au aparut;- cererea cititorilor din Romania pentru titlurile Agathei Christie;- carti foarte bine scrise, care nu se perimeaza niciodata;- serie cu aparitie sustinuta, de minimum sase titluri noi pe an.

Prezentare serie / colectie:Cartile Agathei Christie publicate de Editura RAO sunt structurate pe doua serii – Hercule Poirot si Miss Marple. Detectivul belgian a aparut ca personaj principal in 33 de romane si in 54 de nuvele, iar Miss Marple, in 36 de scrieri. Ambele personaje, atipice si extrem de inteligente, au devenit celebre in intreaga lume prin maiestria cu care rezolva intotdeauna cele mai dificile cazuri, in cele mai neobisnuite imprejurari.

Prezentare titlu:inainte de a se retrage din activitate, Hercule Poirot vrea sa faca fata unei provocari – sa rezolve 12 cazuri care corespund muncilor clasicului sau tiz din Antichitate, cu toate ca infatisarea lui Poirot nu are nici o asemanare cu faimosul erou grec. Totusi – considera micutul detectiv –, asemenea lui Hercule, si el a avut responsabilitatea de a scapa societatea de unii dintre cei mai groaznici monstri. Asadar, in perioada care precede pensionarea sa, Poirot se hotaraste sa accepte 12 cazuri – propriile munci autoimpuse. Fiecare insa va intra in analele crimei drept dovezi de maiestrie deductiva.


Carti similare cu Muncile lui hercule

Victimă fără chip

Victimă fără chip

de Stefan Ahnhem

mai mult
Infractori ghinionisti

Infractori ghinionisti

de Traian Tandin

mai mult
Enigma camerei 622

Enigma camerei 622

de Joel Dicker

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ionela.dandea
Recenzii: 0
Carti citite: 55

R.Arthur
Recenzii: 0
Carti citite: 39

Nicole
Recenzii: 7
Carti citite: 92