Caiete de tehnici chirurgicale. vol. ii

scrisa de Nicolae Angelescu, Florian Popa

Caiete de tehnici chirurgicale. vol. ii de Nicolae Angelescu, Florian Popa Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Medicala
Autor (i): Nicolae Angelescu, Florian Popa
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Prezentare: In volumul II al lucrarii, sunt prezentate tehnicile chirurgicale clasice ce trateaza chirurgia tubului digestiv. In completarea acestora, autorii au considerat necesara introducerea a 3 capitole de mare actualitate ce contin tehnici noi, mai putin cunoscute, care se gasesc mai greu in tratatele de specialitate, apeland in acest scop la chirurgi cu experienta in domeniu. Este vorba de laparoscopia diagnostica, ce ofera posibilitatea precizarii de visu a diagnosticului si standardizarea cancerelor, pe langa efectuarea procedeelor laparoscopice, de endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica si de chirurgia bariatrica, care, prin metode miniinvazive, a inceput sa fie folosita din ce in ce mai mult in tratamentul obezitatii.

Cuprins: Laparoscopia diagnostica. Endoscopie digestiva si terapeutica. Chirurgia esofagului. Chirurgia stomacului. Chirurgia
duodenului. Chirurgia intestinului subtire. Chirurgia apendicelui (apendicectomia). Chirurgia colonului. Chirurgia rectului. Chirurgia ano-perianala. Chirurgia bariatrica.

Adresabilitate: Medici chirurgi, rezidenti, studenti.


Carti similare cu Caiete de tehnici chirurgicale. vol. ii

Ghid de urgente in psihiatrie

Ghid de urgente in...

de Dan Prelipceanu, Radu Mihailescu, Lidia Nica-Udangiu

mai mult
Sarcina ta

Sarcina ta

de Anne Theau

mai mult
Dictionarul sanatatii

Dictionarul sanatatii

de Eugen A. Pora

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!