Hrana vie si leacuri naturale pentru o sanatate deplina

scrisa de Elena Nita Ibrian

Hrana vie si leacuri naturale pentru o sanatate deplina de Elena Nita Ibrian Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Eikon
Autor (i): Elena Nita Ibrian
Anul aparitiei: 2006
Descriere: De cele mai multe ori, sanatatea noastra se deterioreaza din cauza alimentatiei necorespunzatoare. Consumam produse fara valoare pentru organism, distruse prin firebere, coacere, prajire, conservare si o serie de ingrediente chimice care dauneaza foarte mult organismului si nu-i de mirare ca par multe afectiuni, unele dintre ele chiar foarte grave, cum ar fi afectiuni ale inimii, diferite forme de cancer sau diabet. Pe langa alimentatia completa eronata, omul mai adauga consumul de acool, de tutun, de cafea si alte "droguri" de acest fel care ii pun sanatatea in primejdie.In cartea de fata o sa gasiti tot felul de retete de hrana vie, experimentate de mien intr-o perioada de peste 50 de ani. Acestea au fost apreciate atat de catre specialistii din tara, cat si cei din Japonia, Australia si Canada.
Elena Nita Ibrian


Carti similare cu Hrana vie si leacuri naturale pentru o sanatate deplina

Cancerul poate fi

Cancerul poate fi

de Suzanne Somers

mai mult
Programul south beach pentru sanatatea inimii. planul in patru pasi care va poate salva viata (o revolutie in prevenirea bolilor de inima)

Programul south beach...

de Arthur Agatston

mai mult
Tratamentul medical al cancerului bronhopulmonar

Tratamentul medical al...

de Alexandru C. Grigorescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!