Homeopatia

scrisa de Mariela Angel, Clara Zapata

Homeopatia de Mariela Angel, Clara Zapata Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Homeopatia 17 lei *
Homeopatia 30.72 lei *
Homeopatia 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Mariela Angel, Clara Zapata
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Homeopatia este o terapie energetica si complementara care ofera sufletului posibilitatea de a straluci si care actioneaza avand ca unic scop imbunatatirea modului in care intram in relatie cu noi insine si cu cei din jurul nostru.

Unul dintre avantajele acestei terapii este reprezentat de posibilitatea ca insusi pacientul sa descopere remediile de care are nevoie.

Acest indrumator de valoare imbina cunoasterea de sine, care permite intoarcerea in profunzime la originile noastre si aflarea raspunsurilor in interiorul nostru, cu stiinta.

 

Idealul cel mai inalt al vindecarii il constituie reabilitarea starii de sanatate intr-o maniera rapida si permanenta, eliminarea si anihilarea totala a bolii urmarind drumul cel mai scurt, cel mai sigur si cel mai putin pagubitor. Samuel Hahnemann

 

Printre alte teme abordate, aceasta lucrare include:

Principiile si aplicatiile homeopatiei;

Personalitatea remediilor homeopatice;

Simptomele si tratamentul homeopatic al diferitelor afectiuni;

Ego-ul si relatia sa cu homeopatia;

Exercitii practice pentru imbunatatirea relatiilor personale.

 

Mariela Angel este o renumita terapeuta homeopata, specializata la Londra in terapii de regresiune, vindecarea cu ajutorul cristalelor, terapia calatoriei, acupunctura, kineziterapie si aromoterapie. In prezent, studiaza noi tehnici pentru mentinerea sanatatii si a tineretii corpului prin imbunatatirea stilului de viata.

Clara Zapata este specialista in homeopatie, cu competenta in acupunctura si in medicina naturista. In prezent, lucreaza in domeniul medicinei naturiste, folosindu-se de tehnici precum euritmia si pictura.

 


Carti similare cu Homeopatia

Actualitati in metabolismele intermediare (lucrari de medicina)

Actualitati in...

de Angel Traila

mai mult
Endocrinologie

Endocrinologie

de Constantin Dumitrache

mai mult
Incursiune in medicina indo-tibetana

Incursiune in medicina...

de Viktor F. Vostokov

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!