Mansfield Park

scrisa de Jane Austen

Mansfield Park de Jane Austen Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mansfield Park 27.5 lei *
Mansfield Park 44.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Aldo Press
Autor (i): Jane Austen
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Un roman in care recunoastem stilul inconfundabil al scriitoarei Jane Austen. Actiunea se desfasoara cand in bogata resedinta de la tara, Mansfield Park, cand intr-o casa modesta dintr-un port maritim. Personajele, cu preocuparile lor, cu calitatile si defectele lor, clar conturate, unele cu maniere de societate aleasa, altele de oameni simpli, isi traiesc intens sentimentele mai mult sau mai putin impartasite. Nu lipseste si o nota moralizatoare. Toate acestea il transporta pe cititor in atmosfera Angliei din secolul al XIX-lea. Este un fel de excursie imaginara in timp si spatiu, si cui, oare, nu-i face bine o scurta evadare din cotidianul agitat si obositor?


Carti similare cu Mansfield Park

Al treilea cerc

Al treilea cerc

de Amanda Quick

mai mult



Recenzii

biarox84 biarox84 pe 2012-12-22 14:04:06 Rating:

Intr-adevar stilul inconfundabil al autoarei Jane Austen se ragaseste si in aceasta carte..La fel cum am citit Mandrie si Prejudeacata, astfel am savurat si Mansfield Park. Acelasi aer inconfundabil al acelor ani savurosi, plini de lux si opulenta pe de o parte si saracie lucie pe de alta parte. Contraste care intr-adevar exista si ne fac sa ne trezim la realitate din visul frumos in...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

MyaElla
Recenzii: 0
Carti citite: 14