Fatetele dragostei

scrisa de Julie Maxwell

Fatetele dragostei de Julie Maxwell Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fatetele dragostei 12.65 lei *
Fatetele dragostei 13.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lira
Autor (i): Julie Maxwell
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-686-423-7
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Florence Brown este insarcinata, dar iubeste doi barbati in acelasi timp. Primul barbatul este chiar sotul ei Robert, insa al doilea este profesorul Thomas - profesor de medicina neonatala. Poate chiar mai important este ca, insarcinata fiind, nu stie al cui este copilul - al sotului? Ori al profesorului de medicina neonatala Thomas? Chiar daca lucrurile sunt rele, cu timpul devin si mai rele - sarcina lui Florence este incarcata cu probleme, insa dificultatea de a primi raspunsuri directe fara sa se afle adevarul face totul mult mai rau si frustrant.

Profesorul Thomas are la randul sau probleme. Thomas a inventat un nou tip de incubator al carui scop este sa ajute si salveze copii nascuti foarte prematur. El intampina foarte mari probleme din partea unui grup de oameni pro-avort, oameni care nu sunt de acord cu noul tip de incubator. Dar acest lucru nu este singurul - el intampina problema si cu o sora medicala pe nume Helen (al carui copil a murit recent), dar si cu o serie de parinti care trec prin decizii foarte complicate la maternitate.


Carti similare cu Fatetele dragostei

Vanzatorul de trecuturi

Vanzatorul de trecuturi

de Jose Eduardo Aqualusa

mai mult
Manon lescaut, editia a ii-a

Manon lescaut, editia...

de Abatele Prevost

mai mult
Compromisul inimii

Compromisul inimii

de Mary Jo Putney

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!