Fatetele dragostei

scrisa de Julie Maxwell

Fatetele dragostei de Julie Maxwell Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fatetele dragostei 12.65 lei *
Fatetele dragostei 13.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lira
Autor (i): Julie Maxwell
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-686-423-7
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Florence Brown este insarcinata, dar iubeste doi barbati in acelasi timp. Primul barbatul este chiar sotul ei Robert, insa al doilea este profesorul Thomas - profesor de medicina neonatala. Poate chiar mai important este ca, insarcinata fiind, nu stie al cui este copilul - al sotului? Ori al profesorului de medicina neonatala Thomas? Chiar daca lucrurile sunt rele, cu timpul devin si mai rele - sarcina lui Florence este incarcata cu probleme, insa dificultatea de a primi raspunsuri directe fara sa se afle adevarul face totul mult mai rau si frustrant.

Profesorul Thomas are la randul sau probleme. Thomas a inventat un nou tip de incubator al carui scop este sa ajute si salveze copii nascuti foarte prematur. El intampina foarte mari probleme din partea unui grup de oameni pro-avort, oameni care nu sunt de acord cu noul tip de incubator. Dar acest lucru nu este singurul - el intampina problema si cu o sora medicala pe nume Helen (al carui copil a murit recent), dar si cu o serie de parinti care trec prin decizii foarte complicate la maternitate.


Carti similare cu Fatetele dragostei

Elevul dima dintr-a saptea

Elevul dima dintr-a...

de Mihail Drumes

mai mult
Vieti in mozaic

Vieti in mozaic

de Stephenie Kallos

mai mult
Ea & El

Ea & El

de Marc Levy

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!