Persuasiune/ Manastirea Northanger

scrisa de Jane Austen

Persuasiune/ Manastirea Northanger de Jane Austen Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adevarul Holding
Autor (i): Jane Austen
Traducator (i): Alexandru Macovescu
Numar de pagini: 496 pagini
ISBN: 978-606-539-922-8
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Dupa ce a rupt logodna cu Frederick Wentworth, un capitan de vapor fara avere si nume, la insistentele prietenei sale, Anne Elliot, in varsta de douazeci si sapte de ani, nu mai are vise de iubire. si totusi, cand destinul ii pune fata in fata pe cei doi fosti logodnici, orgoliile si falsele ambitii se risipesc.

Catherine Morland, lasa in urma caldura caminului natal pentru a-si vedea cu ochii visul de a intra in societatea sofisticata din Bath. Cu toate acestea, lumea pe care tanara si-o zugravise in minte in culorile cele mai atragatoare e departe de a se ridica la inaltimea iluziilor, iar Jane Austen nu pierde prilejul de a ironiza cu mult umor societatea aleasa, lasandu-i insa eroinei o portita de scapare din mijlocul ei: iubirea.


Carti similare cu Persuasiune/ Manastirea Northanger

Groapa

Groapa

de Eugen Barbu

mai mult
Fiammetta

Fiammetta

de Giovanni Boccaccio

mai multRecenzii

andreea_87 andreea_87 pe 2012-12-07 16:18:22 Rating:

„Persuasiune” este ultima carte din colectia Jane Austen pe care am citit-o. Am castigat colectia chiar pe site-ul Serial Readers si am inceput, cum era si firesc, cu cea mai celebra „ Mandrie si prejudecata”. „Persuasiune” mi-a placut inca si mai mult, poate si pentru ca eroina, Anne Elliot, era usor atipica : usor uratica si nu prea tanara. Este insa fiica unui om destul de...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

sandybook
Recenzii: 3
Carti citite: 146

lightrise
Recenzii: 0
Carti citite: 15

BabyRalukutza
Recenzii: 0
Carti citite: 65