Imagini fugare

scrisa de Anne Michaels

Imagini fugare de Anne Michaels Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Imagini fugare 7.7 lei *
Imagini fugare 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Anne Michaels
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Scriitoarea si poeta canadiana Anne Michaels (n. 1958, Toronto) este detinatoare a Commonwealth Prize for the Americas, acordat pentru primul sau volum de poezie, The Weight of Oranges (1986). A castigat, de asemenea, The Canadian Authors Association Award, pentru cel de-al doilea volum de poezie, The Miner's Pond (1991).
 
Imagini fugare (1997), romanul sau de debut, a fost unanim apreciat, atat de critici cat si de publicul larg, aducandu-i recunoasterea internationala si mai multe premii insemnate: Orange Prize for Fiction (1997), Trilium Book Award (1997) si Guardian Fiction Award (1997).
Jakob Beer, un baietel in varsta de sapte ani, este salvat din mlastinile unui oras din Polonia, in timpul ocupatiei naziste, si dus pe o insula greceasca de catre salvatorul sau, umanistul si geologul Athos Roussos. Romanul urmareste relatia speciala care se leaga intre cei doi barbati din generatii diferite, din culturi diferite, ale caror vieti au fost pentru totdeauna schimbate de razboi.
Romanul a fost ecranizat in 2007, filmul fiind premiat la Festivalul de Film de la Roma.
 
"Cea mai importanta carte pe care am citit-o in ultimii patruzeci de ani." John Berger, The Observer
 "Lirismul si stilul ei indraznet amintesc de operele din tinerete ale lui Saul Bellow. Doamna Michaels reliefeaza ideea continuitatii experientei umane, sugerand ca, asa cum mostenim de la generatiile anterioare suferinta si sentimentul vinovatiei, tot la fel putem mosteni intelegerea, iertarea si frumusetea." New York Times Book Review


Carti similare cu Imagini fugare

Accidentul

Accidentul

de Nicholas Sparks

mai mult
Chira chiralina

Chira chiralina

de Panait Istrati

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!