Cafeneaua 'de ce te afli aici?'

scrisa de John Strelecky

Cafeneaua 'de ce te afli aici?' de John Strelecky Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): John Strelecky
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 9731020322
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Romanul Cafeneaua "De ce te afli aici?" il plaseaza pe John P. Strelecky printre autorii cel mai bine vanduti in lume. Prin scrierea sa stimulatoare, prin CD-urile si aparitiile sale televizate, el a avut un impact pozitiv asupra vietii a milioane de oameni. Cafeneaua "De ce te afli aici?" a fost tradus în 16 limbi si vandut in peste 40 de tari.
Vorbind despre romanul lui Strelecky, USA Today (Gannett Media) scria: "A pus degetul pe pulsul lumii." Cafeneaua "De ce te afli aici?" s-a aflat pe lista celor mai de seama bestselleruri, alaturi de Thomas Friedman (The World is Flat), Mitch Albom (Tuesdays with Morrie/The Five People You Meet in Heaven), Malcolm Gladwell (Blink/The Tipping Point) si Steven D. Levitt (Freakonomics).
Inspiratia pentru scrierile lui John o constituie in mare parte experientele prin care el si sotia sa au trecut in calatoriile lor cu rucsacul in spate prin toata lumea. Cea mai lunga calatorie a fost o excursie de noua luni, in care au parcurs peste 112.000 kilometri (aproape de trei ori circumferinta Pamantului), calare, cu barca, pe elefant, cu bicicleta sau in alte diferite moduri.
Experienta dobandita in aceste calatorii marcheaza fiecare aparitie publica a lui Strelecky. Este un vorbitor entuziast si in acelasi timp foarte indragit.


Carti similare cu Cafeneaua 'de ce te afli aici?'

Sambata

Sambata

de Ian McEwan

mai mult
Nouăsprezece minute

Nouăsprezece minute

de Jodi Picoult

mai mult
Masa pisicii

Masa pisicii

de Michael Ondaatje

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!