Insula preafericitilor

scrisa de August Strindberg

Insula preafericitilor de August Strindberg Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): August Strindberg
ISBN: 978-973-50-1993-8
Anul aparitiei: 2008
Descriere: O carte-parabola si o minunata satira filozofica a puterii, a religiei si a stiintei. O carte despre "fructele uitarii" si despre caderea in lume.

O corabie cu proscrisi suedezi esueaza pe o insula paradiziaca, unde intemeiaza societatea ideala mult visata. Intr-un climat temperat, cu natura generoasa, fostii raufacatori traiesc in armonie desavarsita, fara conflicte, legi sau constrangeri: Insula Preafericitilor. Dar o eruptie vulcanica ii sileste sa-si paraseasca oaza de pace si sa se instaleze pe o alta insula. De aici incepe istoria…

Exista carti de care ramai cumva indragostit: crezi ca le-ai uitat si totusi le duci atat de tare dorul… Sau carti carora le-ai presimtit miracolul, fara sa le fi cunoscut vreodata. Carti gata sa te iubeasca, adunate pentru tine in colectia "Cartea de pe noptiera".


Carti similare cu Insula preafericitilor

Timpul paiatelor

Timpul paiatelor

de Antonio Olinto

mai mult
Eu sunt diavolul

Eu sunt diavolul

de Cesare Zavatini

mai mult
Cronica pasarii-arc

Cronica pasarii-arc

de Haruki Murakami

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!