Fluturele de hartie

scrisa de Diane Wei Liang

Fluturele de hartie de Diane Wei Liang Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fluturele de hartie 6 lei *
Fluturele de hartie 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Diane Wei Liang
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-8134-34-5
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Volumul 2 din Seria Mei Wang

Intr-o societate care nu si-a rezolvat probleme cu trecutul, aflarea adevarului este o afacere riscanta.Dupa sapte ani de munca fortata, prizonierul 3424, considerat reeducat, este eliberat din lagar. Dar tanarul Lin, unul dintre studentii condamnati in urma masacrului din piata Tiananmen, este un om „schimbat” in mai multe feluri. Bantuit de amintirile anilor de detentie si ale
evenimentelor care l-au adus acolo, se indreapta spre Beijing pentru a infrunta demonii trecutului o data pentru totdeauna.In inima capitalei, Mei Wang incearca sa faca fata atat indatoririlor familiale, cat si provocarilor aduse de conducerea unei agentii de investigatii intr-o tara in care detectivii particulari sunt in afara legii. Dar cand superba Kaili dispare, domnul Peng, presedintele casei de discuri pentru care cantareata lucra, ii face lui Mei o oferta pe care nu o poate refuza. Investigatia o poarta din lumea stralucitoare si bogata din centrul Beijingului modern, pana la superstitiile si cutumele batranelor alei de la marginea orasului. Urmarind indiciile oferite de fragilul fluture de hartie descoperit in apartamentul lui Kaili, Mei se apropie nu doar de rezolvarea cazului, ci si de confruntarea cu demonii propriului sau trecut.


Carti similare cu Fluturele de hartie

O misiune riscanta

O misiune riscanta

de Ken Follett

mai mult
Forma apei

Forma apei

de Andrea Calogero Camilleri

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!