Fascinatia dansatorului

scrisa de Iris Johansen

Fascinatia dansatorului de Iris Johansen Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fascinatia dansatorului 27.8 lei *
Fascinatia dansatorului 33 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Orizonturi
Autor (i): Iris Johansen
Numar de pagini: 560 pagini
Anul aparitiei: 2009
Descriere: In cea de a treia carte a Trilogiei Dansatorului, IRIS JOHANSEN  ne aduce in lumea zilelor noastre.  Statuia de o exceptionala valoare, Dansatorul Vantului, continuã sã fascineze si sã rãmanã subiect de intrigi. 

Un scriitor de romane politiste are o idee care ar putea duce la aflarea identitãtii membrilor unei bande ce terorizeazã Europa si a hotilor unor lucrari de artã inestimabile. In mijlocul unor evenimente care ii starnesc dorinta de razbunare, carismaticul Alex Karazov o intalneste pe Caitlin Vasaro si ii face acesteia o propuneare de afaceri care ii readuce tinerei femei speranþa de a-si salva mostenirea aflatã in pericol.

Peste Atlantic, secretarul lui Jonathan Andreas, candidat la presedintia Statelor Unite, studiazã jurnalele familiei Andreas, in speranta cã va reusi sã afle mai multe despre Dansatorul Vantului, aflat in posesia acestei familii.

  Interesele tuturor acestor oameni se impletesc si se completeaza. Intr-un fel sau altul, toþi vor sã se afle in posesia sau mãcar in apropierea Dansatorului Vantului. Aventurile lor ne poartã de la un capãt la altul al Europei, dar si in Statele Unite si in exoticul Istambul, cu lumea lui interlopã.Povestea se rotunjeste prin intoarcerea la ruinele cetãþii Troia, acolo unde a inceput odiseea statuii Dansatorul Vantului ºi unde, se pare, urmeaza sa se scrie ultimul capitol din aventurile personajelor noastre. Aici, Cailtin ºi Alex incearcã sã descifreze inscripþia de pe statuie.Ce mistere va dezlega aceasta inscripþie?  Ce se va intampla cu Dansatorul Vantului?  Va supravieþui lãcomiei ºi nesãbuinþei oamenilor? Rãspunsurile la aceste intrebãri, dar si multe altele, se gãsesc in FASCINATIA DANSATORULUI.


Carti similare cu Fascinatia dansatorului

Vitrina de curiozitati

Vitrina de curiozitati

de Douglas Preston

mai mult
Colorado kid

Colorado kid

de Stephen King

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!