Castelul miscator al lui howl

scrisa de Diana Wynne Jones

Castelul miscator al lui howl de Diana Wynne Jones Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Castelul miscator al lui howl 16.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Diana Wynne Jones
ISBN: 978 973 103 388 4
Anul aparitiei: 2007
Descriere: In tinutul Ingary, vrajile, mantiile care te fac invizibil si cizmele de sapte leghe sunt lucruri cat se poate de obisnuite. Cu vrajitoarea din Waste este insa alta poveste. Dupa cincizeci de ani de liniste, se zvoneste ca are de gand sa terorizeze din nou tinutul. Asa ca, in momentul in care un castel negru se iveste la orizont, toata lumea crede ca e mana vrajitoarei. Dar se dovedeste ca, de fapt, castelul apartine vrajitorului Howl, despre care se spune ca ii place sa manance inimile tinerelor fete. Surorile Hatter • Sophie, Lettie si Martha • sunt si ele avertizate sa nu se aventureze singure pe strada. Insa acesta nu e decat inceputul. In acest puzzle magic, oamenii si lucrurile nu sunt ceea ce par. Identitatile se schimba, destinele se intrepatrund, iubitii se incurca. Vrajitoarea din Waste a aruncat un blestem asupra lui Howl. Oare dezlegarea sta intr-o celebra poezie? Si ce se va intampla cu Sophie odata ce va intra in castelul lui Howl si va face cunostinta cu demonul focului?


Carti similare cu Castelul miscator al lui howl

Vanatoare de noapte

Vanatoare de noapte

de Aurel Carasel

mai mult
Divergent (vol.1)

Divergent (vol.1)

de Veronica Roth

mai mult



Recenzii

Raven Raven pe 2012-05-10 17:47:47 Rating:

Vreau sa-mi anulez contul. De ce nu se poate? Vreau să-mi șterg recenziile. De ce nu se poate? Vi se pare normal? Pe orice altă platformă am fost, lucrul acesta era posibil. Nu văd de ce ar fi Serial Readers mai cu moț. V-am trimis mesaje dar nimeni nu mă bagă în seamă. Vreau sa-mi anulez contul. De ce nu se poate? Vreau să-mi șterg recenziile. De ce nu se poate? Vi se pare...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Raven
Recenzii: 12
Carti citite: 147

mirela
Recenzii: 6
Carti citite: 68

irenegrande
Recenzii: 0
Carti citite: 27