Ce mult te-am iubit. uruma. constandina

scrisa de Zaharia Stancu

Ce mult te-am iubit. uruma. constandina de Zaharia Stancu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Litera
Autor (i): Zaharia Stancu
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Mesajul ascuns al cartii ne face sa credem ca, de aceasta data, Zaharia Stancu n-a mai fost doar un polemist social, un jurnalist plin de furie si de indignare, n-a mai fost vocea suferintei, acuta si vindicativa, cum s-a aratat in toate scrierile unde apare si nu apare Darie. De aceasta data, Zaharia Stancu a depasit propria limita de intelegere si a inteles. Cu aceasta carte, este opinia mea, Zaharia Stancu intra in randul marilor scriitori. Intra in randul marilor scriitori pentru ca a inteles ca o carte nu doar descrie lumea, ci creeaza o lume noua, o lume care este crezuta, acceptata, uneori mai puternic decat lumea reala. Lumea din Ce mult te-am iubit apartine unei parti din sufletul romanesc. Poate nu cea mai luminoasa, dar sigur o parte importanta. Practic, aceasta carte este un act de afirmare a liber­ta­tii spiritului si a creatiei. [...] Pentru a sti ce a scris Zaharia Stancu nu trebuie sa cititi istorii literare, trebuie sa cititi macar Ce mult te-am iubit.


EUGEN URICARU


Carti similare cu Ce mult te-am iubit. uruma. constandina

Pacat

Pacat

de Ion Luca Caragiale

mai mult
Poezii. proza. fabule

Poezii. proza. fabule

de Grigore Alexandrescu

mai mult
Unul, nici unul si o suta de mii

Unul, nici unul si o...

de Luigi Pirandello

mai mult



Recenzii

andreeatoma andreeatoma pe 2011-10-27 10:46:39 Rating:

Ce mult te-am iubit

Cate sentimente se ascund in aceasta carte! M-a impresionat atat de mult… este una din cartile pe care nu doar ochii au citit-o, ci si sufletul. Nu a trecut doar prin cotloanele mintii, ci mi-a strabatut intreaga fiinta prin cele ce mi-a transmis.

Reluand personajele din romanul Descult, Zaharia Stancu transpune in paginile cartii un...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andreeatoma
Recenzii: 56
Carti citite: 140

Elend
Recenzii: 0
Carti citite: 17