Schimband gandirea, iti schimbi viata

scrisa de Brian Tracy

Schimband gandirea, iti schimbi viata de Brian Tracy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Brian Tracy
ISBN: 973-669-255-8
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Cum sa-ti descoperi intregul potential pentru succes si realizari !


Schimband gandirea, iti schimbi viata a fost conceputa ca un sistem menit sa va transforme gandirea proprie si potentialul pas cu pas, astfel incat sa puteti avea succesul dorit in fiecare aspect al vietii.
Brian Tracy se axeaza pe importanta fixarii scopurilor, pe eliberarea gandirii si pe capacitatea de a imagina propriul potential nelimitat. Doisprezece principii care ajuta pe oricine sa porneasca pe calea unei vieti personale si profesionale mult mai implinite.
Autorul este atat unul dintre cei mai cunoscuti oratori profesionisti, cat si o personalitate in lumea afacerilor de astazi. In fiecare an, el isi traieste visul prin faptul ca ajuta mii de oameni sa isi traiasca la randul lor visurile.
Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Ghiduri esentiale pentru cei ce doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Carti similare cu Schimband gandirea, iti schimbi viata

Statistica pentru psihologi, editie 2007

Statistica pentru...

de Dumitru Gheorghiu

mai mult
Spune pot si vei putea

Spune pot si vei putea

de Norman Vincent Peale

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!