Barbatii se indreapta spre est, femeile cotesc la dreapta

scrisa de Sabra E. Brock, Joseph F. Dooley

Barbatii se indreapta spre est, femeile cotesc la dreapta de Sabra E. Brock, Joseph F. Dooley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Meteor Press
Autor (i): Sabra E. Brock, Joseph F. Dooley
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Cartea de fata va arata cum sa interpretati ce spune, de fapt, cealalta persoana, cum sa reactionati pozitiv fata de emotiile celuilalt, cum sa respectati sentimentele celuilalt si cum sa invatati de la sexul opus.

Bazandu-se pe cele mai noi descoperiri stiintifice, precum si pe experienta dobandita in anii in care i-au ajutat pe ceilalti barbati si femei sa trateze schimbarile, Sabra E. Brock si dr. Joseph F. Dooley arata de ce barbatii si femeile abordeaza diferit schimbarile, precum si modul in care puteti evita cumplite probleme de comunicare.

Barbatii se indreapta spre est, femeile cotesc la dreapta contine teste, chestionare si instrumente de evaluare - reprezinta un ghid care va asigura ca o schimbare in viata dumneavoastra nu va deveni o criza.


Carti similare cu Barbatii se indreapta spre est, femeile cotesc la dreapta

Tu si banii. cum sa-ti controlezi relatia cu banii

Tu si banii. cum sa-ti...

de Emmanuelle Daviet, Marc Levy-Davila

mai mult
Cafeneaua de la capătul lumii

Cafeneaua de la...

de John Strelecky

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!