Cum sa cuceresti femeile

scrisa de Mario Luna

Cum sa cuceresti femeile de Mario Luna Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum sa cuceresti femeile 31.2 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Meteor Press
Autor (i): Mario Luna
ISBN: 9789737283641
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Esti timid? Te intimideaza zambetul unei fete care te fixeaza insistent? Ai un job solicitant si n-ai timp suficient sa socializezi, sa iesi cu prietenii, sa ai o viata afectiva si sexuala completa?



Necazurile tale sunt pe punctul de a se incheia. Cum sa cuceresti femeile de Mario Luna isi propune sa ajute oamenii sa isi imbunatateasca tehnicile de apropiere si abordare a persoanelor de sex opus.





Dar aceasta carte seamana intrucatva cu vinul rosu: este bun pentru femei, cand il beau barbatii! Asa ca, doamnelor, cititi cartea ca sa aflati cum sa-i determinati pe barbati sa doreasca exact ceea ce vreti dumneavoastra! Domnilor, cititi Cum sa cuceresti femeile ca sa aflati din gura unui adevarat specialist ceea ce dumneavoastra insiva banuiati de multa vreme: nu intotdeauna femeile isi doresc ceea ce spun ca si-ar dori!



In orice tentativa de apropiere de o persoana de sex opus prima treapta trece, inevitabil, prin limbaj: Mario Luna ne invata cum sa ne controlam limbajul (verbal) si atitudinea (limbajul nonverbal, al gesturilor), pentru a reusi sa atragem atentia persoanei la care visam. Urmeaza abordarea, apropierea si… drumul poate duce cat de departe doriti.


Carti similare cu Cum sa cuceresti femeile

Animalul povestitor. Cum ne fac povestile oameni

Animalul povestitor....

de Jonathan Gottschall

mai mult
Dosarul eliade. jos farsa! partea a doua, vol. v (1936-1944)

Dosarul eliade. jos...

de Mircea Handoca

mai mult
Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau

Cum sa fii o mama buna...

de Alain Braconnier

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!