Avutia in miscare

scrisa de Alvin Toffler

Avutia in miscare de Alvin Toffler Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Avutia in miscare 31.5 lei *
Avutia in miscare 31.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Antet
Autor (i): Alvin Toffler
ISBN: 973-636-200-0
Anul aparitiei: 2006
Descriere: In zilele noastre, milioane de oameni din toata lumea nutresc antipatie fata de America sau chiar o urasc. Unii fanatici si-ar dori sa incinereze Statele Unite si pe toti locuitorii lor. Motivele pe care le indica merg de la politicile Washingtonului in Orientul Mijlociu si refuzul sau de a semna diverse tratate internationale pana la presupusele sale ambitii imperiale.
Pe de alta parte, chiar daca pacea ar domni in Orientul Mijlociu, chiar daca toti teroristii lumii s-ar transforma in pacifisti si democratiile ar inflori ca margaretele pe camp, restul globului ar continua sa simta fiori pe sira spinarii, in cel mai bun caz, cand ar auzi de Statele Unite.


Carti similare cu Avutia in miscare

Politica democratica in parlamentul european

Politica democratica...

de Simon Hix, Abdul G. Noury, Gerard Roland

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!