Comisia de impaciuire

scrisa de Daniel Vighi

Comisia de impaciuire de Daniel Vighi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Comisia de impaciuire 12.22 lei *
Comisia de impaciuire 17.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Institutul European
Autor (i): Daniel Vighi
Numar de pagini: 254 pagini
ISBN: 9789736115912
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Volumul ilustreaza o activitate publicistica si literara, incepand din anul 2000 spre zilele noastre, la doua reviste de larga audienta nationala: Dilema si Cotidianul. Articolele din Dilema le-am grupat in primul capitol al volumului intitulat Marafeturi epice. Specificul acestora este asigurat de impletirea intre actualitatea social-politica si notatiile subiective si ludice prin amestecarea regimului fictional si a celui nonfictional. Capitolul al doilea al volumului intitulat Taieturi din ziare aduna articole cu o substanta mai apasat politica, este o analiza din aproape a desfasurarii vietii politice in Cotidianul. In acest capitol se afla citeva articole importante din perspectiva istoriei recente a presei din Romania, dar si din perspectiva unor analize sociologice, istorice si politologice referitoare la politicile de regionalizare.


Din cuprins:◊ Starea politica a natiunii;◊ A venit vremea sa ne facem apolitici;◊ Politica fostei Securitati in anul 1990;◊ Informatorii lor si ai nostri;◊ Hotii ramin prioritate nationala;◊ Primejdiile ascunse ale mandatului Monicai Macovei;◊ "Cadoul" otravit al presedintelui


Carti similare cu Comisia de impaciuire
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!