Comisia de impaciuire

scrisa de Daniel Vighi

Comisia de impaciuire de Daniel Vighi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Comisia de impaciuire 12.22 lei *
Comisia de impaciuire 17.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Institutul European
Autor (i): Daniel Vighi
Numar de pagini: 254 pagini
ISBN: 9789736115912
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Volumul ilustreaza o activitate publicistica si literara, incepand din anul 2000 spre zilele noastre, la doua reviste de larga audienta nationala: Dilema si Cotidianul. Articolele din Dilema le-am grupat in primul capitol al volumului intitulat Marafeturi epice. Specificul acestora este asigurat de impletirea intre actualitatea social-politica si notatiile subiective si ludice prin amestecarea regimului fictional si a celui nonfictional. Capitolul al doilea al volumului intitulat Taieturi din ziare aduna articole cu o substanta mai apasat politica, este o analiza din aproape a desfasurarii vietii politice in Cotidianul. In acest capitol se afla citeva articole importante din perspectiva istoriei recente a presei din Romania, dar si din perspectiva unor analize sociologice, istorice si politologice referitoare la politicile de regionalizare.


Din cuprins:◊ Starea politica a natiunii;◊ A venit vremea sa ne facem apolitici;◊ Politica fostei Securitati in anul 1990;◊ Informatorii lor si ai nostri;◊ Hotii ramin prioritate nationala;◊ Primejdiile ascunse ale mandatului Monicai Macovei;◊ "Cadoul" otravit al presedintelui


Carti similare cu Comisia de impaciuire

Mastile puterii

Mastile puterii

de Niccolo Machiavelli

mai mult
Europa in epoca globala

Europa in epoca globala

de Anthony Giddens

mai mult
Angela merkel

Angela merkel

de Gerd Langguth

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!