Chirurgia icterului mecanic. cercetari clinice si experimentale

scrisa de Marian Dorin, Serban Bancu, Leonard Azamfirei

Chirurgia icterului mecanic. cercetari clinice si experimentale de Marian Dorin, Serban Bancu, Leonard Azamfirei Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Chirurgia icterului mecanic. cercetari clinice si experimentale 15.32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Marian Dorin, Serban Bancu, Leonard Azamfirei
ISBN: 9735712903
Descriere: Lucrarea abordeaza o patologie extrem de frecvent întalnita în cadrul chirurgiei abdominale, icterul mecanic, sintetizand si sistematizand datele clinice si paraclinice, în stricta corelare cu ultimele date din literatura de specialitate si vasta experienta dobandita de autori din experimentarile proprii si tratarea unei cazuistici de întindere. Ea reprezinta un îndreptar extrem de util pentru cei care vor sa se perfectioneze în acest domeniu, fie ei medici specialisti chirurgi, de medicina interna ori de familie, medici rezidenti, stagiari sau studenti. Cuprins:
Obstructia tractului biliar: noi modalitati de abordare ale unor vechi probleme; Diagnosticul si evaluarea chirurgicala a bolnavului cu icter obstructiv; Studiul etiopatogenic al icterului obstructiv; Studiu de anatomie chirurgicala si morfopatologie în icterul mecanic; Studiul clinic al icterului mecanic de etiologie benigna; Studiul clinic al icterului mecanic de etiologie maligna; Model experimental de studiu al icterului mecanic; Particularitatile anesteziei si terapiei intensive la bolnavul cu icter mecanic; Concluzii.


Carti similare cu Chirurgia icterului mecanic. cercetari clinice si experimentale

Tendinte actuale in tratamentul miniinvaziv al obezitatii

Tendinte actuale in...

de Niculae Iordache

mai mult
Moartea poate fi vindecata... si alte 99 de ipoteze medicale

Moartea poate fi...

de Roger Dobson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!