Elemente de imunologie gestationala

scrisa de Iolanda Elena Blidaru

Elemente de imunologie gestationala de Iolanda Elena Blidaru Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Elemente de imunologie gestationala 32 lei *
Elemente de imunologie gestationala 38 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Institutul European
Autor (i): Iolanda Elena Blidaru
ISBN: 9789736114892
Anul aparitiei: 2008
Descriere: "Cartea de fata se adreseaza unei categorii largi de cititori avizati, medici, studenti, biologi, antropologi si constituie o analiza a factorilor ce sunt actualmente incriminati, cu roluri diferite, in dialogul imunologic desfasurat la nivelul interfetei materno-fetale, atat in cazul evolutiei fiziologice a gestatiei, cat si in unele situatii patologice reputate a avea o componenta imunologica in etiologie sau patogeneza, asa cum sunt avortul, hipertensiunea indusa de sarcina, incompatibilitatile sanguine materno-fetale, sarcina molara, nasterea prematura.Lucrarea de fata, fara a avea pretentia unei abordari exhaustive, prezinta intr-o maniera accesibila evolutia si nivelul actual al cunostintelor din domeniul interdisciplinar al imunologiei gestationale umane, capitol ce poate fi considerat cel putin drept deficitar, daca nu este absent, in multe dintre lucrarile de specialitate fie acestea de obstetrica sau imunologie."

Acad. Prof. Dr.Mihai Pricop


"Prezentarea ampla si detaliata a aspectelor legate de profilul imunologic matern indus de prezenta sarcinii normale apare ca o necesitate, pe de o parte datorita inexistentei unui astfel de capitol in tratatele de obstetrica, iar pe de alta parte datorita necesitatii de a aprecia in acest context modificarile induse de patologia gestationala. Se creeaza astfel noi premise pentru ameliorarea posibilitatilor diagnostice si terapeutice care isi vor dovedi utilitatea pentru practica specialistilor de maine."

Iolanda Elena Blidaru


Carti similare cu Elemente de imunologie gestationala

Histopatologia hepatitelor cronice virale

Histopatologia...

de Florica Staniceanu, Adrian Streinu Cercel, Sabina Zurac

mai mult
Sanatate si frumusete prin aromoterapie si masaj

Sanatate si frumusete...

de , Virginia Ciocan

mai mult
Ghid terapeutic naturist. retete de post (editia a iv-a)

Ghid terapeutic...

de Speranta Anton

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!