Dieta Ketogenica

scrisa de Joseph Mercola

Dieta Ketogenica de Joseph Mercola Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dieta Ketogenica 35.7 lei *
Dieta Ketogenica 37.2 lei *
Dieta Ketogenica 40 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Atman
Autor (i): Joseph Mercola
Numar de pagini: 445 pagini
ISBN: 978-606-875-848-0
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Dacă boala pornește ca urmare a unei disfuncții metabolice, tot ce trebuie să facem este să vindecăm această disfuncție.

Cum însă?
Este exact ceea ce vă va fi prezentat în această carte – cum să alegeți cu atenție substanțele nutritive și cum să folosiți diverse alte strategii inteligente care să declanșeze capacitatea înnăscută a organismului de a preveni bolile și de a se autovindeca.
Scopul pentru care am scris această carte este acela de a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează corpul uman la nivel biologic și molecular într-un mod cât mai clar, simplu și rațional, bazat pe dovezi științifice, dar și pentru a putea să realizați voi înșivă propriul proces de refacere a mitocondriilor – un program pe care îl numesc Terapie Metabolică Mitocondrială(TMM).
Pe scurt, TMM este un regim alimentar care ne ajută să ne modificăm metabolismul pentru a trece de la arderea glucozei la arderea grăsimilor drept combustibil primar pentru organism. TMM vă este recomandată în cazul în care vă confruntați cu probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul, diabetul zaharat de tip 2, boli neurodegenerative (inclusiv boala Alzheimer sau alte forme de demență), obezitate etc., sau dacă doar sunteți preocupat de îmbunătățirea stării de sănătate și de încetinirea procesului îmbătrânirii.


Carti similare cu Dieta Ketogenica

Elemente de imunologie gestationala

Elemente de imunologie...

de Iolanda Elena Blidaru

mai mult
Ghidul vindecatorului. volumul ii

Ghidul vindecatorului....

de Valy Gheorghica, George Gheorghica

mai mult
Ingineria biosistemelor

Ingineria biosistemelor

de Dan Teodorescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289