Fish! traieste-ti piata!

scrisa de Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen

Fish! traieste-ti piata! de Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fish! traieste-ti piata! 9.8 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen
Anul aparitiei: 2002
Descriere: Printre problemele cele mai arzatoare ale unei firme se numara inertia si lipsa de entuziasm a angajatilor, ne spun autorii acestei carti. La fel de adevarat este faptul ca fiecare dintre noi isi doreste mai multa energie, pasiune si o atitudine pozitiva fata de munca de zi cu zi. Un mediu in care oamenii sint cu adevarat implicati in ceea ce fac si stabilesc relatii trainice cu colegii si cu clientii ne ofera satisfactii si ne da dorinta de a progresa. Este in primul rind o carte despre ridicarea moralului ori despre motivarea oamenilor, dar ne vorbeste si despre viata, despre relatiile noastre cu familia, cu prietenii si chiar cu oamenii intilniti intimplator. Volumul se adreseaza tuturor celor care doresc sa schimbe ceva la locul lor de munca. Sint prezentate, in mod inteligent si antrenant, patru principii extrem de importante care stau la baza succesului unei firme, indiferent de domeniul de activitate. Lectiile de afaceri pe care le regasim in acest volum vor reprezenta cu siguranta un pas inainte pentru orice firma ce va face efortul sa le puna in practica.
Dr. Stephen C. Lundin este cineast, absolvent al unei scoli de afaceri si conferentiar. El conduce citeva seminarii la Institutul de Management si este directorul Institutului de Creatie si Inovatie din cadrul Universitatii St. Thomas din Minneapolis.
Harry Paul este in prezent vicepresedinte al companiilor Ken Blanchard, unde coordoneaza proiectele speciale si programul de cursuri din cadrul firmei. Traieste in California.
John Christensen este cineast, a obtinut numeroase premii si locuieste in Minneapolis. In prezent, este director general la ChartHouse Learning Corporation, fiind principalul producator al filmelor educationale ale firmei, inclusiv Fish! - caseta video care a fost preluata de mii de corporatii din intreaga America si care sta la baza acestei carti.


Carti similare cu Fish! traieste-ti piata!

Imunodeficienta psihoafectiva si comportamentala in raport cu hiv/sida

Imunodeficienta...

de Doina Usaci

mai mult
Sisteme de psihoterapie si consiliere psihologica

Sisteme de...

de Irina Holdevici, Valentina Neacsu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!