Life coach - antrenor de viata (arta de a trai)

scrisa de Constantin D. Pavel

Life coach - antrenor de viata (arta de a trai) de Constantin D. Pavel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Life coach - antrenor de viata (arta de a trai) 12.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Alex-Alex
Autor (i): Constantin D. Pavel
Numar de pagini: 255 pagini
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Editura Alex-Alex are onoarea de a va darui o lucrare cu totul deosebita: Life Coach*) - Arta de a Trai. Suntem convinsi ca aceasta carte, care aduna in paginile ei experiente de viata, sfaturi pertinente si tehnici deosebite de autocunoastere si autodezvoltare, va constitui punctul de plecare pentru multi dintre cititorii nostri, catre descoperirea fortei uriase care se ascunde
in interiorul fiintei lor.
Pe o piata a dezvoltarii personale si life coaching-ului dominata de autori straini, domnul Constantin Pavel vine sa dovedeasca, inca o data, ca romanii nu sunt cu nimic mai prejos decat altii, ca si in tara noastra exista antrenori de viata de marca, motivatori de calibru, care fac tot ce le sta in puteri pentru deschiderea de noi orizonturi conationalilor nostri. Acumuland o experienta de peste cinci ani pe taramul educatiei non-liniare, jurnalistul Constantin D. Pavel, abil manuitor al cuvintelor, a izbutit sa transpuna, intr-un stil familiar, in articolele, eseurile si povestirile sale, o multitudine de principii ale succesului intalnite in domeniul atat de vast al dezvoltarii personale. Editor, la randul sau, autorul cartii de fata a lansat pe piata din Romania cea dintai publicatie periodica de dezvoltare personala, revista Profesor de... Fericire; a fost, apoi, redactorul sef al unui proiect similar, revista Amazine; a colaborat cu articole de dezvoltare personala si despre network marketing la revista timisoreana @cces partner si a sustinut o serie de seminalii avand ca subiect educatia non-liniara, in Tabara de Vara pentru Tineret, Atlanty-kron, Capidava, manifestare organizata sub egida UNESCO.


Carti similare cu Life coach - antrenor de viata (arta de a trai)

Introducere in psihanaliza freudiana si postfreudiana

Introducere in...

de Vasile Dem. Zamfirescu

mai mult
Eficienta in 7 trepte sau un abecedar al intelepciunii

Eficienta in 7 trepte...

de Stephen R. Covey

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!