Soarele neamului scorta

scrisa de Laurent Gaude

Soarele neamului scorta de Laurent Gaude Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Soarele neamului scorta 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Laurent Gaude
Numar de pagini: 264 pagini
ISBN: 9731020128
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Le Soleil des Scorta, roman solar cu tenta pronuntat meridionala, nu este o saga familiala in sensul curent al expresiei. Marcat de forta cuvantului, de sinceritatea personajelor, de umilinta si indarjirea oamenilor simpli, de cautarea si de cunoasterea bucuriilor elementare, el ingemaneaza destinele ca pe niste voci avantate intr-un imn stralucind de umanism.
Povestea familiei Scorta se desfasoara pe parcursul unui secol din 1870 pana in zilele noastre) si ia forma dubla a unei povestiri obiective, liniare, scandate de solilocviile unuia dintre personaje. Semintia Scorta, nascuta dintr-o razbunare si marcata de oprobriul si de pacatul originar, supravietuieste insa, isi infige radacinile in pamantul sterp, pentru a se acorda cu frumusetile Sudului, a-si transmite valorile si pentru a-si implini destinul. Sub soarele strivitor al Sudului Italiei, sangele neamului Scorta isi transmite din generatie in generatie nebunia si lacomia de a trai, singurele care sunt in stare sa infrunte un destin stramb.


Carti similare cu Soarele neamului scorta

Dilar pentru o zi

Dilar pentru o zi

de Andrei Ruse

mai mult
Vremea minunilor

Vremea minunilor

de Catalin Dorian Florescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!