Spiritul programarii neuro-lingvistice (nlp)

scrisa de Dr. L. Michael Hall

Spiritul programarii neuro-lingvistice (nlp) de Dr. L. Michael Hall Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Spiritul programarii neuro-lingvistice (nlp) 26 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Dr. L. Michael Hall
ISBN: 978-973-669-224-6
Anul aparitiei: 2007
Descriere: In masura in care presupune o filozofie si o psihologie, Programarea neuro-lingvistica poate fi incadrata in scoala constructivista si in aceea a stiintelor cognitive, mai ales in psihologia cognitiva. Unul dintre fondatorii acestui domeniu de cercetare, Richard Bandler, afirma ca „NLP reprezinta o atitudine, sustinuta de o metodologie, care lasa in urma un sir de tehnici“.

Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP) scoate in evidenta pregatirea necesara pentru atingerea nivelului de Master Practician NLP. In timpul acestei pregatiri, participantii exploreaza stari de constiinta noi si mai bogate in resurse, care le permit un potential propriu maxim. De asemenea, se studiaza in detaliu metaprogramele care se refera la patternurile de prelucrare a informatiei sau de „scamatorie lingvistica“ adica procedeele lingvistice care utilizeaza distinctiile invatate in cadrul Metamodelului pentru a face reincadrari si inlocuiri prin intermediul conversatiei. Astfel, accentul trebuie plasat pe cunostintele experimentale, deoarece starile traite constituie spiritul NLP, exprimånd si evocånd reprezentarile si senzatiile ce duc la adoptarea atitudinii pe care au avut-o fondatorii NLP.


Carti similare cu Spiritul programarii neuro-lingvistice (nlp)

Psihologia invatarii. forme, strategii si stil.

Psihologia invatarii....

de Valeria Negovan

mai mult
Iubiri toxice

Iubiri toxice

de Walter Riso

mai mult
Ghidul indragostitului

Ghidul indragostitului

de Claude-marc Aubry

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!