Personalitate si temperament

scrisa de Patricia Hedges

Personalitate si temperament de Patricia Hedges Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Personalitate si temperament 17.71 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Patricia Hedges
ISBN: 9735013002
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Iei o decizie pornind de la fapte sau de la intuitie? Iti planifici viata sau te lasi "luat de val"? Iti formezi opiniile imediat sau dupa o indelunga reflectie? Iti "reincarci bateriile" in mijlocul semenilor sau in singuratate? Inclinatiile naturale iti definesc personalitatea, iar felul de a te comporta, temperamentul. Asa cum apartii uneia dintre cele 12 zodii, te incadrezi intr-unul dintre cele 16 tipuri de personalitate ale clasificarii Myers-Briggs. Aceasta clasificare, care a condus la un test complex de personalitate, folosit astazi de marile firme pentru angajarea de personal, deriva din celebrele tipuri psihologice ale lui C.G. Jung. Ghidul Patriciei Hedges te invata sa determini personalitatea si temperamentul oricarui om. iti vei cunoaste mai bine firea si reactiile in situatiile-cheie ale vietii si vei deveni, poate, mai intelegator cu cei diferiti de tine.


Carti similare cu Personalitate si temperament

Parintele perfect (dictionar a-l) - 1000 de trucuri si solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta parintii in educatia copiilor

Parintele perfect...

de Elizabeth Pantley

mai mult
Liderul poti fi tu

Liderul poti fi tu

de Dale Carnegie

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!