Macromedia dreamweaver 8. pregatire direct de la sursa

scrisa de Khristine Annwn Page

Macromedia dreamweaver 8. pregatire direct de la sursa de Khristine Annwn Page Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: ALL
Autor (i): Khristine Annwn Page
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Cartea este menita sa va familiarizeze cu mediul de dezvoltare Dreamweaver si este destinata "echiparii" cititorului cu informatiile necesare machetarii si designului paginilor Web.
Instructiunile din aceasta carte sunt destinate web designerilor, web developerilor si altor persoane interesate in crearea paginilor web. Cartea porneste de la premisa ca cititorul este incepator in materie de Dreamweaver, dar cunoaste principalele metode de dare a comenzilor pentru un computer Windows sau Macintosh
Cartea parcurge pas cu pas proiectele din fiecare lectie si indruma cititorul in directia dobandirii bagajului de informatii de care are nevoie pentru crearea unui site web. Fiecare lectie incepe cu o trecere in revista a continutului si a obiectivelor avute in vedere. Lectiile sunt impartite in sarcini individuale, care faciliteaza invatarea si utilizarea diferitelor aspecte ale subiectului lectiei.
Cititorul va invata sa foloseasca foi de stil in cascada (CSS) pentru a produce machete functionale si reusite, sa utilizeze instrumentele de editare vizuale ale programului pentru a modifica tabele, cadre si straturi, sa creeze formulare cu campuri de text, casete de validare, butoane radio si meniuri, precum si multe altele.
CD-ul anexat contine toate informatiile necesare constructiei proiectelor prezentate in carte, fisierele in forma finala si o versiune demo a programului Dreamweaver 8.


Carti similare cu Macromedia dreamweaver 8. pregatire direct de la sursa

Sisteme de programe orientate pe obiecte

Sisteme de programe...

de Anca-daniela Ionita, Daniela Saru

mai mult
Transact sql

Transact sql

de Stefan Ardeleanu

mai mult
Informatica privita... altfel

Informatica privita......

de Tiberiu Socaciu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!