Unde sunt? > Acasa > Carti > Carti de IT&C > Golive 5

Golive 5

scrisa de William B. Sanders

Golive 5 de William B. Sanders Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Tehnica
Autor (i): William B. Sanders
ISBN: 9733120421
Anul aparitiei: 2002
Descriere: Editura Tehnica, intr-un trecut de peste jumatate de secol, a demonstrat in felul sau o neobosita staruinta in a cladi.... poduri lingviste. Caci aceasta este adevarata semnificatie a unui dictionar, tehnic sau nu. Un mod de a desfiinta viza lingvistica, pentru a inlesni o comunicare practic fara vama, prin vazduhul cuvintelor.
Cu acest Dictionar Tehnic Roman-Englez ne plasam realmente intr-o noua etapa. Suntem de sorginte latina, dar si voraci consumatori ai limbii engleze. Numai ca acum am depasit faza traducerii, pentru a intra in cea a retroversiunii, ilustrand amploarea unei transfuzii in dublu dens intre limba romana si megalitul limbii engleze, forjat si slefuit transnational si transcultural.
Prezentul Dictionar Tehnic Englez-Roman vehiculeaza un capital lexical de peste 170 000 termeni. Un spor si o mobilitate, recoltate egal de pe ambele directii ortogonale de dezvoltare a stiintei si tehnicii contemporane: pe verticala prin adancime sau specializare; pe orizontala - prin extensie, multi-sau interdisciplinaritate.
In mod inevitabil am fost obligati la o selectie de reprezentativitate a fondului lexical extrem de luxuriant al disciplinelor care constituie esenta cunoasterii si a practicii contemporane, in functie de diverse criterii de apreciere a importantei si a frecventei de utilizare a termenilor in cele doua limbi. Speram in obiectivitatea discernamantului nostru, prin care am urmarit alcatuirea unui instrument de documentare modern, nuantat aplicat si util deopotriva cercetarii stiintifice si activitatii ingineresti.


Carti similare cu Golive 5

Coreldraw 11 - tehnici de desenare. aplicatii

Coreldraw 11 - tehnici...

de Codruta Poenaru

mai mult
Tehnologii web (2 volume) (cd)

Tehnologii web (2...

de Sabin Corneliu Buraga

mai mult
Calitatea sistemelor interactive. studii si experimente

Calitatea sistemelor...

de Alexandru Balog

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!