Muschiul mental

scrisa de David Gamon

Muschiul mental de David Gamon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): David Gamon
ISBN: (10)973-569-915-X
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Creierul este un muschi.
Sunteti la curent cu cele mai noi descoperiri stiintifice despre modul in care functioneaza creierul?
Stiti care sunt cele sase zone cognitive principale ale creierului?

Muschiul mental ii ofera cititorului posibilitatea de a se familiariza cu cele mai noi descoperiri si ultimele progrese in domeniul stiintelor cognitive, menite sa mentina tonusul „muschiului mental“.
Prezentand cititorului o vasta gama de jocuri, enigme si teste, sus-tinute de ample informatii referitoare la zonele cognitive ale creierului, cartea expliciteaza modul de functionare a creierului, identifica potentialele dificultati si oferra sfaturi utile pentru imbunatatirea capacitatilor mentale. Capitole distincte trateaza problema imbatranirii creierului: cum se mentinem muschiul mental mereu activ, cum sa-i conservam capacitatile si, de ce nu, sa le imbunatatim.
Desi nu se doreste a fi un instrument prescriptiv sau de diagnostic, Muschiul mental ofera informatii bogate, fascinante si utile, dar si exercitii provocatoare relevante pentru urmatoarele zone cognitive ale creierului:

Executiva si sociala
Memorie
Limbaj
Emotionala
Matematica
Spatiala.

Cercetarile recente au demonstrat fara dubiu ca, intr-adevar, creierul este un muschi care, daca nu este utilizat, se atrofiaza. Prin intermediul acestei carti, cititorii vor putea pune in practica rezultatele si concluziile acestor cercetari.


Carti similare cu Muschiul mental

Sandor ferenczi

Sandor ferenczi

de Thierry Bokanowski

mai mult
Darul. succesul incepe in prezent

Darul. succesul incepe...

de Spencer Johnson

mai mult
Coaching cu nlp. cum sa fii un coach de succes

Coaching cu nlp. cum...

de Joseph O'Connor, Andrea Lages

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!