ABC-ul psihopatului de succes

scrisa de Kevin Dutton, Andy McNab

ABC-ul psihopatului de succes de Kevin Dutton, Andy McNab Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
ABC-ul psihopatului de succes 33.21 lei *
ABC-ul psihopatului de succes 34.32 lei *
ABC-ul psihopatului de succes 34.32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Globo
Autor (i): Kevin Dutton, Andy McNab
Numar de pagini: 404 pagini
ISBN: GLO978-606-93858-1-0
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Dupa ce a publicat bestseller-ul ”Intelepciunea psihopatilor”, Editura Globo ofera cititorului pasionat de expeditii prin labirinturile psihicului uman o noua carte de referinta, scrisa de acelasi autor: ”ABC-ul pshihopatului de succes”. Doctorul Kevin Dutton este cercetator la Departamentul de Psihologie Experimentala - Universitatea Oxford. De data aceasta, isi propune sa ne convinga ca in fiecare dintre noi zace un psihopat. Totul e sa-l descoperim, sa-l acceptam, sa-l intelegem si, in ultima instanta, sa-l folosim in dobandirea succesului. Cel care consolideaza argumentele psihologului Kevin Dutton este un personaj descins parca dintr-un thriller: Andy McNab, fost luptator in SAS 22, decorat cu cele mai inalte dinstinctii militare ale Armatei Britanice.

Personalitatea omului este asemanata cu un panou de mixaj sonor, cu butoane pentru fiecare dintre trasaturile: lipsa de scrupule, lipsa fricii, impulsivitatea, increderea in sine, concentrarea, calmul in situatii dificile, empatia diminuata, intransigenta mentala, carisma. Felul in care le calibrezi si momentul in care o faci determina devenirea ta ca psihopat bun sau rau.


Carti similare cu ABC-ul psihopatului de succes

Dezvoltarea competentelor emotionale si sociale la prescolari. ghid practic pentru educatori

Dezvoltarea...

de Catrinel A. Stefan, Kallay Eva

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!