Ganoderma lucidum - un miracol pentru sanatate

scrisa de Ana Maria Bucur

Ganoderma lucidum - un miracol pentru sanatate de Ana Maria Bucur Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ganoderma lucidum - un miracol pentru sanatate 25.88 lei *
Ganoderma lucidum - un miracol pentru sanatate 32.31 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Digital Data
Autor (i): Ana Maria Bucur
ISBN: 9789737768483
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Meritul principal al prezentei lucrari consta in capacitatea autoarei de-a ne oferi o imagine cuprinzatoare, stiintifica, medicala, asupra evolutiei de-a lungul secolelor a ceea ce se numeste Ganoderma Lucidum - ciuperca miraculoasa, planta longevitatii, „tonicul creierului” si „Regele plantelor” - in folosul intregii comunitati, care doreste sa-si mentina cu ajutorul ei vitalitatea si longevitatea. Cartea scrisa de Ana Maria Bucur - directorul Centrului medical de Wellness „Stare buna” din Mangalia, infiintat inca din 1998 - incearca, intr-o forma sistematizata, pe intelesul tuturor, sa explice cum actioneaza aceasta planta asupra organismului uman si sa propuna o cale de urmat catre sanatate, vitalitate si longevitate.


„Am convingerea ca numerosi colegi, medici si farmacisti -spune ea in aceasta carte - ne-ar putea impartasi din experienta lor, iar prezenta lucrare va constitui pentru ei un stimulent de-a aduce noi marturii despre efectele administrarii Ganodermei Lucidum pe termen lung, spre folosul celor care au nevoie.”

Personalitate dinamica si multilaterala, Ana Maria Bucur este absolventa a Facultatii de medicina generala din Iasi, promotia 1981. Practicand cariera de medic generalist specialist si apoi medic primar de medicina de familie, ea isi imbogateste cultura medicala in domeniul terapiilor complementare, fiind si absolventa a numeroase cursuri de acest gen: Homeopatie, Reiki, Cristaloterapie, Feng-Shui, medicina cuantica, Pranic healing, Qigong, alchimie spirituala si altele.


Carti similare cu Ganoderma lucidum - un miracol pentru sanatate

Comoara manastirilor tibetane

Comoara manastirilor...

de Viktor F. Vostokov

mai mult
Sanatatea femeii in intelepciunea chineza

Sanatatea femeii in...

de Xiaolan Zhao, Kanae Kinoshita

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!