O marturie provocata (1995-2000)

scrisa de Simona Maria Vrabiescu-kleckner

O marturie provocata (1995-2000) de Simona Maria Vrabiescu-kleckner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Themis
Autor (i): Simona Maria Vrabiescu-kleckner
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Autoarea acestei carţi, doamna Simona Kleckner-Vrabiescu, este o olteanca dârza, iubitoare de ţara, care ani de zile s-a luptat în diaspora de la New York pentru interesele românilor captivi şi care, în 1996, a revenit temporar din pribegie, sperând - idealista cum este - sa contribuie în calitate de Consilier prezidenţial la succesul - sperat de noi toţi - al guvernarii C.D.R.
Dupa ce aceasta s-a terminat cum s-a terminat, fosta Consiliera, dezamagita de abandonul Preşedintelui, s-a aşezat la calculator şi şi-a aşternut amintirile ei luminoase şi sumbre privind colaborarea ei publica cu domnul E. Constantinescu, dându-ne astfel în dar o cronica pasionanta a unui segment controversat al istoriei noastre, colorata cu propriile ei interpretari şi evaluari pline de interes.
Academician Prof. univ. dr. Constantin Balaceanu-Stolnici


Carti similare cu O marturie provocata (1995-2000)

Cent ans de retard

Cent ans de retard

de Pierre De Lannurien

mai mult
Mi6

Mi6

de Eric Frattini

mai mult
Capitalism fara capitalisti - noua elita conducatoare din europa de est

Capitalism fara...

de Gil Eyal, Ivan Szelenyi, Eleanor Townsley

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!