O marturie provocata (1995-2000)

scrisa de Simona Maria Vrabiescu-kleckner

O marturie provocata (1995-2000) de Simona Maria Vrabiescu-kleckner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Themis
Autor (i): Simona Maria Vrabiescu-kleckner
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Autoarea acestei carţi, doamna Simona Kleckner-Vrabiescu, este o olteanca dârza, iubitoare de ţara, care ani de zile s-a luptat în diaspora de la New York pentru interesele românilor captivi şi care, în 1996, a revenit temporar din pribegie, sperând - idealista cum este - sa contribuie în calitate de Consilier prezidenţial la succesul - sperat de noi toţi - al guvernarii C.D.R.
Dupa ce aceasta s-a terminat cum s-a terminat, fosta Consiliera, dezamagita de abandonul Preşedintelui, s-a aşezat la calculator şi şi-a aşternut amintirile ei luminoase şi sumbre privind colaborarea ei publica cu domnul E. Constantinescu, dându-ne astfel în dar o cronica pasionanta a unui segment controversat al istoriei noastre, colorata cu propriile ei interpretari şi evaluari pline de interes.
Academician Prof. univ. dr. Constantin Balaceanu-Stolnici


Carti similare cu O marturie provocata (1995-2000)

Romania under communist rule

Romania under...

de Dennis Deletant

mai mult
Cortina de ceata

Cortina de ceata

de Vladimir Tismaneanu, Mircea Mihaies

mai mult
Cent ans de retard

Cent ans de retard

de Pierre De Lannurien

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!