O marturie provocata (1995-2000)

scrisa de Simona Maria Vrabiescu-kleckner

O marturie provocata (1995-2000) de Simona Maria Vrabiescu-kleckner Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Themis
Autor (i): Simona Maria Vrabiescu-kleckner
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Autoarea acestei carţi, doamna Simona Kleckner-Vrabiescu, este o olteanca dârza, iubitoare de ţara, care ani de zile s-a luptat în diaspora de la New York pentru interesele românilor captivi şi care, în 1996, a revenit temporar din pribegie, sperând - idealista cum este - sa contribuie în calitate de Consilier prezidenţial la succesul - sperat de noi toţi - al guvernarii C.D.R.
Dupa ce aceasta s-a terminat cum s-a terminat, fosta Consiliera, dezamagita de abandonul Preşedintelui, s-a aşezat la calculator şi şi-a aşternut amintirile ei luminoase şi sumbre privind colaborarea ei publica cu domnul E. Constantinescu, dându-ne astfel în dar o cronica pasionanta a unui segment controversat al istoriei noastre, colorata cu propriile ei interpretari şi evaluari pline de interes.
Academician Prof. univ. dr. Constantin Balaceanu-Stolnici


Carti similare cu O marturie provocata (1995-2000)

Relatiile internationale de la mijlocul sec. al xix-lea pina in 1939

Relatiile...

de Jean-remy Bezias

mai mult
Zarqawi - noua fata a al-qaida

Zarqawi - noua fata a...

de Jean-charles Brisard

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!