Cum sa oprim imbatranirea. un plan radical pentru a ramane tanar si a face reversibil procesul de

scrisa de Jean Carper

Cum sa oprim imbatranirea. un plan radical pentru a ramane tanar si a face reversibil procesul de  de Jean Carper Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Jean Carper
ISBN: 978-973-669-519-3
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia „Sa fii sanatos“ deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Daca ar exista o potiune magica prin care sa ne conservam tineretea, cine n-ar lua-o? Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tineretii nu mai e chiar atat de indepartata. De fapt, nenumarati agenti antiimbatranire ne sunt disponibili chiar acum. Oamenii de stiinta au identificat deja zeci de substante care ataca insasi esenta imbatranirii, incetinind si facand reversibil procesul de deteriorare pe care il consideram azi ca fiind imbatranirea normala. Puterile remarcabile ale acestor potiuni contra imbatranirii se dezvaluie zilnic in laboratoarele prestigioase din lumea intreaga • in plus, sunt usor de obtinut si remarcabil de sigure. Ele se gasesc in hrana, in cutia cu vitamine si in magazinele cu produse naturiste. Oricat de inimaginabil vi s-ar parea, sta in puterea dumneavoastra sa va mentineti sau sa va recapatati multe dintre facultatile si starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odata cu varsta. Jean Carper, autoarea bestseller-ului Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului, „ataca“ acum subiectul delicat al imbatranirii. Prin cartea de fata, ea realizeaza o sinteza a gandirii actuale a mai multor oameni de stiinta pe tema imbatranirii si ofera un numar de strategii referitoare la dieta, pe care cercetarile stiintifice le recomanda ca avand un extraordinar potential de a incetini efectele acestui proces. Exista dovezi izbitoare in legatura cu faptul ca putem interveni la orice varsta asupra procesului de imbatranire. Nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a actiona!


Carti similare cu Cum sa oprim imbatranirea. un plan radical pentru a ramane tanar si a face reversibil procesul de

Cele 7 deprinderi pentru o căsnicie reușită

Cele 7 deprinderi...

de Stephen R. Covey

mai mult
Sex, droguri si ciocolata. stiinta placerii

Sex, droguri si...

de Paul Martin

mai mult
Ea si El. Biografia unei relatii

Ea si El. Biografia...

de Aurora Liiceanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!