10 pasi pentru a fi mereu frumoasa - ghid practic pentru revitalizare

scrisa de Leslie Kenton

10 pasi pentru a fi mereu frumoasa - ghid practic pentru revitalizare de Leslie Kenton Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
10 pasi pentru a fi mereu frumoasa - ghid practic pentru revitalizare 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pro Editura
Autor (i): Leslie Kenton
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Autoarea de mare succes Leslie Kenton a fost adeseori aclamata ca un adevarat "guru al sanatatii si fitness-ului". Cartea aceasta, in care Leslie Kenton realizeaza o sinteza a cunostintelor ei vaste in domeniu, poate fi considerata o biblie a sanatatii si a frumusetii. Leslie stie ca sanatatea si frumusetea sunt inseparabile si prin urmare a elaborat un program care sa va ajute sa obtineti o remodelare completa a trupului, a mintii si a spiritului. Bogat ilustrata si cu indrumari usor de insusit, 10 pasi pentru a fi mereu frumoasa va calauzeste printre tentatiile si confuziile generate de viata moderna spre un program simplu de detoxifiere in urma caruia corpul dumneavoastra se va debarasa de toxinele acumulate. In continuare va ajuta sa va consolidati sanatatea si sa va mentineti frumoasa prin intermediul unei combinatii unice de exercitii esentiale de relaxare, pregatire fizica, nutritie, refacere energetica, infrumusetare si ingrijire a corpului. Leslie va ofera in plus si propriile ei remedii naturiste pentru evitarea starii de boala atunci cand va simtiti amenintata de o raceala sau de o gripa. Asadar, daca va simtiti apatica si fara chef de viata, daca pielea dumneavoastra are nevoie de ajutor, daca va treziti dimineata nemultumita de propria persoana sau daca, pur si simplu, doriti sa va revigorati viata, nu trebuie decat sa urmati acest program unic, care va va ajuta sa deveniti mai sanatoasa, mai fericita, mai frumoasa si, cel mai important, sa redeveniti ceea ce sunteti cu adevarat.

Cuprins
- DEZVALUITI-VA Pasul 1: Faceti-va inventarul; Pasul 2: Curatenia de primavara; Pasul 3: Hraniti-va sanatos; Pasul 4: Progresati;
- RESPECTATI-VA Pasul 5: Analizati-va; Pasul 6: Incetati sa verificati; Pasul 7: Vindecati-va;
- REVITALIZATI-VA Pasul 8: Faceti-va pe plac; Pasul 9: Aratati minunat; Pasul 10: Invingeti ceasul biologic.


Carti similare cu 10 pasi pentru a fi mereu frumoasa - ghid practic pentru revitalizare

Color atlas of anatomy a photographic study of the human body, 6th edition

Color atlas of anatomy...

de Johannes W. Rohen, Chihiro Yokochi, Elke Lutjen-drecoll, Lynn J. Romrell,

mai mult
Arata cu 10 ani mai tanara

Arata cu 10 ani mai...

de Nicky Hambleton-jones

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!