Manualul femeii - terapia naturista de la a la z

scrisa de Margaret Minker

Manualul femeii - terapia naturista de la a la z de Margaret Minker Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Gemma Print
Autor (i): Margaret Minker
Numar de pagini: 450 pagini
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Acest cuprinzator manual ofera o multime de informatii si de indicatii privind toate afectiunile la care sunt supuse femeile, de la deficiente imunologice la perturbari ale ciclului. Margaret Minker cunoaste conexiunile psihosomatice ale imbolnavirilor feminine si le familiarizeaza cu remediile cele mai eficace si procedeele cele mai importante ale terapiei naturiste.

Pentru fiecare complex de afectiuni, are peste 20 de propuneri de autotratament. Aproape toate tratamentele medicinii alternative (sau complementare) sunt prezentate si analizate, cu specificarea modalitatilor de autoajutorare: acupunctura, terapia aromelor, terapia respiratorie, terapia florala dr. Bach, miscare, prevenirea biologica a cancerului, cronobioterapie, nutritie, cromoterapie si terapie prin lumina, postul, homeopatie, masaj, fitoterapie, sprijin psihosomatic, efecte vindecatoare ale ritualurilor, ceaiuri si tincturi, yoga si multe alte tratamente.


Carti similare cu Manualul femeii - terapia naturista de la a la z

Programul de purificare al ficatului

Programul de...

de Sandra Cabot

mai mult
Dieta si grupele sangvine. teoria revolutionara a lui peter d'adamo

Dieta si grupele...

de Bruno Brigo

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!