Viata din visele lui suhanov

scrisa de Olga Grushin

Viata din visele lui suhanov de Olga Grushin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata din visele lui suhanov 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Olga Grushin
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Viata din visele lui Suhanov este o carte superb scrisa si de o mare originalitate despre un om care isi tradeaza talentul, prietenii si principiile - o carte plina de energie clocotitoare, cu imagini uimitoare si profund tulburatoare.
 
La cincizeci si sase de ani, Anatoli Suhanov are tot ceea ce isi poate dori un om. Cu aproape douazeci si cinci de ani in urma, el si-a vandut existenta precara de stralucit artist neconventional pentru confortul material al unui inalt functionar sovietic. Odinioara crea arta; acum o cenzureaza. Trecutul lui e o umbra, reprimat pana la non-existenta. Dar o serie de evenimente bizare transforma lumea lui perfecta intr-un cosmar. Vise de mult uitate si amintiri nedorite se intorc sa-l bantuie, viata lui de compromisuri incepe sa se dezvaluie, schimbarile politice de la Kremlin il ameninta, si incet-incet, se trezeste pierzand tot ceea ce castigase odinioara vanzandu-si sufletul.
 
Istorisit in secvente onirice care pot fi adevarate, in momente reale care pot fi cosmaruri, cu voci si imagini ce se schimba in permanenta, alunecand unele in altele, romanul Olgai Grushin este o explorare sofisticata, adeseori suprarealista, a autodistrugerii, a lipsei de credinta si a schimbarii, a luptei unui om cu propria sa identitate. Este un roman al alegerilor care plamadesc o viata.
 Romanul se afla pe lista primelor zece carti ale anului 2006 alese de Washington Post si de Library Journal, si pe lista Granta's Best Young American Novelists pentru 2006.


Carti similare cu Viata din visele lui suhanov

Camera minunilor

Camera minunilor

de Julien Sandrel

mai mult
Harpa si umbra

Harpa si umbra

de Alejo Carpentier

mai mult
Rem

Rem

de Mircea Cartarescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!