De ce femeile uita greu si barbatii repede

scrisa de Marianne J. Legato

De ce femeile uita greu si barbatii repede de Marianne J. Legato Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Marianne J. Legato
ISBN: 973-669-233-7
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Barbatii si femeile gandesc diferit, abordeaza problemele diferit, percep in mod diferit importanta lucrurilor si privesc lumea in care traiesc prin filtre absolut diferite.
Acest adevar nu este nicaieri mai pregnant decat la nivelul creierului, organ de circa 1 300 de grame care gazduieste tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuitia, conceptia asupra lumii inconjuratoare, intreaga noastra viata intelectuala si afectiva.
Insa diferentele dintre noi nu trebuie neaparat sa provoace tensiuni si conflicte in relatiile noastre interumane. Adevarul este ca stiind de ce are un anumit comportament cel de langa noi, ne va fi mai usor sa-l suportam, ceea ce va duce la intelegere, compasiune si, in final, la relatii de cuplu mai sanatoase, ne va ajuta sa ne apropiem, sa gasim puncte comune si sa invatam unii de la altii.
Pentru toti cei care au simtit vreodata perplexitate, furie, confuzie sau frustrare in relatiile cu celalalt sex, aceasta carte reprezinta un material informativ indispensabil, cu ajutorul caruia pot "sparge codul" si se pot descifra unii pe altii.


Carti similare cu De ce femeile uita greu si barbatii repede

Art-terapia.teorie si tehnica

Art-terapia.teorie si...

de Judith Aron Rubin

mai mult
Ce să le spunem copiilor

Ce să le spunem copiilor

de Francoise Dolto

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!