Chirurgia colonului, rectului si canalului anal. tehnici chirurgicale. volumul i

scrisa de Andrei Popovici

Chirurgia colonului, rectului si canalului anal. tehnici chirurgicale. volumul i de Andrei Popovici Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Medicala
Autor (i): Andrei Popovici
Anul aparitiei: 2002
Descriere: Lucrarea, conceputa in 2 volume, are intentia descrierii tehnicilor chirurgicale de baza din chirurgia colono-recto-anala, primul volum analizand chirurgia de exereza cu tendinta conservatoare colono-rectala. Timpii operatori sunt ilustrati de desene schematice preluate dupa aspecte intraoperatorii din experienta proprie sau inspirate dupa cele mai semnificative atlase si tratate de chirurgie devenite clasice, avand astfel un caracter clar, didactic. Adresabilitate: Medici chirurgi, specialisti in chirurgia generala si digestiva, rezidenti.


Cuprins: Anatomia chirurgicala a colonului, apendicelui, rectului si canalului anal. Pregatirea preoperatorie a colonului si rectului. Cai de abord in chirurgia colonului si rectului. Chirurgia de exereza conservatoare colorectala. Chirurgia de exereza conservatoare rectala (corectata).


Carti similare cu Chirurgia colonului, rectului si canalului anal. tehnici chirurgicale. volumul i

Dieta corporatistului

Dieta corporatistului

de Roberta Camelia Roșca

mai mult
Management in nursing

Management in nursing

de Sorin Ursoniu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!