Cuore

scrisa de Edmondo De Amicis

Cuore de Edmondo De Amicis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cuore 0 lei *
Cuore 0 lei *
Cuore 0 lei *
Cuore 3 lei *
Cuore 5.5 lei *
Cuore 5.95 lei *
Cuore 6.72 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Prut International
Autor (i): Edmondo De Amicis
Traducator (i): Rodica Chiriacescu
Numar de pagini: 308 pagini
ISBN: 9789975697408
Descriere: Cartea prin care Edmondo de Amicis (1846-1908) patrunde in bibliotecile copiilor din toata lumea este „Cuore”, publicata in 1866. Acest jurnal al copilariei, scris simplu, direct, uneori moralizator, adesea sentimental, nu ne apare astazi catusi de putin desuet. Clasa micului Enrico, colegii lui, intamplarile lor, relatiile dintre ei si adulti, aceasta mica lume reprezinta simbolic intreaga societate, intreaga Italie din acea epoca. O lume in care diferentele sociale, temperamentale sau inzestrarile native diferite se estompeaza intr-o convietuire armonioasa, in respect, prietenie, sinceritate. Prezenta editie cuprinde traducerea integrala a textului original.


Carti similare cu Cuore

Minoic

Minoic

de Caius Dobrescu

mai mult
Canuta, om sucit

Canuta, om sucit

de Ion Luca Caragiale

mai multRecenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 15:49:35 Rating:

Când eram copil, nu se găseau atâtea cărţi pentru copii câte se găsesc acum…Mi-ar fi plăcut să citesc, dar erau puţine. Deşi nu mai sunt copil, am găsit o carte de suflet pe care orice copil ar trebui să o citească. Este extraordinară şi cred că poate fi citită şi la 7 ani, la 20 sau la 70. Nu asta contează. Contează că este o carte unicat, o carte care te sensibilizează, te îndrumă şi care...

Citeste mai mult

pe 2013-01-25 16:25:51 Rating:

Cuoare sau Inima de copil este o alta carte pe care am savurat-o cu placere in copilarie. Este de fapt jurnalul de zi cu zi al unui pusti de clasa a treia din Italia.
Din relatarile lui aflam despre noul profesor dl. Perboni, un om care a stiut sa-si apropie elevii, despre parerile de rau pentru despartirea de fostul profesor din clasa a doua si despre colegii lui de scoala. Se...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Iubire si gimnastica

Iubire si gimnastica


mai mult

Cuore

Cuore


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

plaura
Recenzii: 0
Carti citite: 5

cassady
Recenzii: 42
Carti citite: 105

ale_xandra290
Recenzii: 3
Carti citite: 85