Bucate de post

scrisa de Alexandru Stanciulescu-barda

Bucate de post de Alexandru Stanciulescu-barda Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Parohia Malovat
Autor (i): Alexandru Stanciulescu-barda
Numar de pagini: 422 pagini
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Cartea "Bucate de post" era o necesitate, atat pentru cei tineri, cat si pentru cei varstnici din parohia noastra. Am auzit de nenumarate ori in cei treizeci de ani de preotie in aceasta parohie spunandu-se de catre enoriase de diferite varste: "As tine postul, parinte, dar nu stiu ce sa mai gatesc! Numai cu fasole, cartofi si varza ni se uraste!" Asemenea afirmatii mi-au dat de gandit. Enoriasii mei aveau nevoie de un ajutor. Dispozitia lor sufleteasca exista, dar lipsea instrumentul care sa-i ajute sa-si implineasca aceasta dispozitie. acest instrument era o asemenea carte. Unii dintre ei au carti multe in casele dumnealor, printre care si carti de bucatarie, dar putini au carti speciale destinate bucatelor de post. Nu este vina oamenilor din Parohia Malovat. Asemenea carti sunt foarte rare. Greu mi-a fost sa gasesc cateva prin librarii, ca sa pot s-o alcatuiesc pe aceasta.


Carti similare cu Bucate de post

Programul south beach pentru sanatatea inimii. planul in patru pasi care va poate salva viata (o revolutie in prevenirea bolilor de inima)

Programul south beach...

de Arthur Agatston

mai mult
Traiesc, deci ma abtin

Traiesc, deci ma abtin

de Mihaela Bilic

mai mult
Farmacia verde

Farmacia verde

de Victor Duta

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!