Unde sunt? > Acasa > Carti > Poezii > Monstrul fericit

Monstrul fericit

scrisa de Radu Vancu

Monstrul fericit de Radu Vancu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Monstrul fericit 14.76 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartier
Autor (i): Radu Vancu
Numar de pagini: 76 pagini
ISBN: 978-9975-79-565-4
Descriere: " Poezia lui Radu Vancu nu seamana cu nimic din ce se scrie in prezent in literatura romana. Este un virtuos de tipul lui Malmsteen, in solurile sale de Chitara, incercand a forta cu toate mijloacele limitele tehnice ale artei, dar are in acelasi timp rafinamente demoniac-senzuale ale unui Steve Vai, exercitind o atractie comparabila cu a unor veritabile concerte rock din anii '80-'90".Dragos Varga

Dosar de presa:Poezia lui Radu Vancu este asemenea unei radiografii, daca te uiti la ea pur si simplu vezi umbre incetosate, dar pusa in lumina, poti vedea un splendid cancer ca o floare crescuta monstruos devorind ficatul, ca in Calea regala – este una dintre poeziile initiatice ale unui saman care psalmodiaza incantatiile lui.


Carti similare cu Monstrul fericit

Ochean cu cioburi sangerande

Ochean cu cioburi...

de Vasile Tarateanu

mai mult
Insira-te, margarite

Insira-te, margarite

de Vasile Alecsandri

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!