Vademecum de pediatrie

scrisa de Ioan Muntean

Vademecum de pediatrie de Ioan Muntean Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vademecum de pediatrie 40.9 lei *
Vademecum de pediatrie 54.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Medicala
Autor (i): Ioan Muntean
Numar de pagini: 606 pagini
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Prezentare: Aparitia acestui prim vademecum de pediatrie umple un gol in literatura de specialtate, redand, in acelasi timp, experienta scolii noastre medicale. Cartea este nu numai un un ghid practic util studentilor, medicilor de familie, pediatrilor, ci si un material din care se pot alcatui cu usurinta teste de evaluare. Descrierea afectiunilor cuprinde etiologia, diagnosticul si, mai pe larg, tratamentul, in unele locuri, pentru o mai buna intelegere, fiind abordate si aspecte patogenetice, de diagnostic diferential sau complicatii. Indexul de medicamente a tinut cont de Nomenclatorul de medicamernte aflate in uz.. In ceea ce priveste abrevierile, s-au folosit cele clasice utilizate la prescrierea retetelor si cele recomandate de Sistemul International de unitati.



Cuprins: Patologia neo-natala. Afectiunile aparatului respirator. Cardiologie pediatrica. Gastroenterologie pediatrica. Afectiuni renourinare. Hematologie pediatrica. Boli de metabolism. Deficite imune la copil. Alergologie pediatrica. Boli reumatismale si colagenoze. Neoplaziile la copii. Boli neurologice si neuromusculare. Boli ale oaselor. Infectii virale, fungice si parazitare. Intoxicatii acute exogene la copil.Constante biologice. Index de medicamente.
Adresabilitate: Studenti, medici de familie, pediatri.


Carti similare cu Vademecum de pediatrie

Cum sa scapam de colesterol si de kilogramele in plus fara medicamente

Cum sa scapam de...

de Jacques Dolle

mai mult
Dezvoltarea managementului in organizatiile sanatatii - excelenta in serviciile de neurochirurgie

Dezvoltarea...

de Ciurea Alexandru Vladimir

mai mult
Sfaturi vindecatoare de la bunica

Sfaturi vindecatoare...

de Thomas Courtenay

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!