Retete pentru bucatarie thailandeza



Retete pentru bucatarie thailandeza de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Retete pentru bucatarie thailandeza 13.08 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Numar de pagini: 48 pagini
ISBN: 973 717 058 X
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Daca sunteti unul dintre nenumaratii fani ai atat de popularei bucatarii thailandeze si doriti sa va bucurati si acasa de arome specifice acesteia,
atat de deosebite, cartea de fata va va invata cum sa faceti acest lucru.

Ghidul ingredientelor va va familiariza cu elementele esentiale ale bucatariei thailandeze, sugerandu-va totodata ingrediente alternative, locale, acolo unde originalul este mai greu de gasit. Retetele sunt scrise de o echipa de experti, asa ca, indiferent daca alegeti sa gatiti aripioare de pui in stil thailandez sau clasicul curry thailandez, veti observa ca indicatiile sunt clare si usor de urmat.
Sfaturile pe care bucatarii experimentati vi le ofera pe tot parcursul cartii va vor incuraja sa fiti cat mai creativi, sugerandu-va variante la retetele de baza si furnizandu-va numeroase cunostinte care sa contribuie la o cat mai aprofundata pregatire culinara.

REPEDE SI SIMPLU ­ BUCÃTÃRIE THAILANDEZÃ va prezinta o larga varietate de retete, potrivite atat novicelui intr-ale bucatariei, cat si bucatarului priceput, cu spirit de aventura.


Carti similare cu Retete pentru bucatarie thailandeza

Pleoapa carpatilor - cd multimedia

Pleoapa carpatilor -...

de Mihai Moiceanu

mai mult
Postmodern ex-communist - carte de artist

Postmodern...

de Dan Perjovschi

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!