Seniorii razboiului

scrisa de Gerard Klein

Seniorii razboiului de Gerard Klein Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Seniorii razboiului 9 lei *
Seniorii razboiului 19.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pro Editura
Autor (i): Gerard Klein
ISBN: 9789731451138
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul "Seniorii razboiului" ne introduce intr-un univers razboinic de-a lungul spatiului si timpului, in care un soldat, Georges Corson, are misiunea sa transporte pe o planeta inamica Monstrul, o fiinta dotata cu puteri distructive nelimitate.

Totusi, Corson, soldatul experimentat, este deturnat de la misiunea sa, trezindu-se in miezul unui vartej spatio-temporal care il arunca pe planeta Aergistal, locul tuturor razboaielor. Iar atunci cand prietenii apropiati, chiar si iubita, dispar fara urma, ce va face cel destinat sa schimbe cursul istorie? Asa incepe unul dintre cele mai bune romane ale lui Gérard Klein, autor, editor, critic, eseist, care a primit de doua ori Marele Premiu al SF-ului francez, cartile sale fiind traduse constant in numeroase limbi.

"Seniorii razboiului" este o fresca o societatii omenesti din cele mai vechi timpuri pana intr-un viitor greu de prevazut azi, analizata complex si extrem de original din multiple puncte de vedere, filozofic, istoric, religios, cultural si tehnologic din perspectiva aparent cinica, dar extrem de pragmatica a unui personaj, din viitorul nostru indepartat, calator cvasi-instantaneu in spatiu si timp, in ambele lor directii.

Reeditat in mod constant, “Seniorii razboiului” este o adevarata capodopera a genului, unul dintre cele mai remarcabile romane ale lui Gérard Klein, pe care PRO EDITURĂ il recomanda cu incredere cititorului avizat si exigent.


Carti similare cu Seniorii razboiului

Animalele africii - portrete in natura

Animalele africii -...

de Florin Andreescu

mai mult
Stele pe cerul muzicii

Stele pe cerul muzicii

de Lubomir Doruzka

mai mult
Romania. tinuta umila a splendorii

Romania. tinuta umila...

de Razvan Voiculescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!