Cele 100 de secrete simple ale oamenilor de succes

scrisa de David Niven

Cele 100 de secrete simple ale oamenilor de succes de David Niven Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): David Niven
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 9789736696190
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Cati dintre noi nu au visat sa ajunga sa egaleze rezultatele exceptionale ale oamenilor de succes? Ne-am fi dorit sa patrundem tainele reusitei lor, sa le urmarim traseul evolutiei si sa aflam ce le-a facut posibila ascensiunea. David Niven a avut curajul acestei incursiuni, reusind sa demitizeze teoria conform careia succesul este un atribut rezervat exclusiv celor alesi.

Cele 100 de secrete simple ale oamenilor de succes este rezultatul observatiilor si cercetarilor laborioase efectuate de specialisti asupra persoanelor care au atins succesul in diverse domenii de activitate. Fiecare capitol ofera un punct de plecare, un imbold sau o sursa de inspiratie tuturor celor care doresc sa-si sporeasca sansele de a avea succes in viata.Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Carti similare cu Cele 100 de secrete simple ale oamenilor de succes

Spiritul programarii neuro-lingvistice (nlp)

Spiritul programarii...

de Dr. L. Michael Hall

mai mult
Muschiul mental

Muschiul mental

de David Gamon

mai mult
Vampirii energetici

Vampirii energetici

de Albert J. Bernstein

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!