Aplicatii web la cheie. studii de caz implementate in php

scrisa de Sabin Buraga

Aplicatii web la cheie. studii de caz implementate in php de Sabin Buraga Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Sabin Buraga
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 973-681-456-4
Anul aparitiei: 2003
Descriere: O lucrare singulara in peisajul publicistic informatic actual si totodata un "retetar" de proiectare Web. Cartea contine sapte aplicatii Web functionale concepute in PHP si prezentate in detaliu: analiza, proiectarea, implementarea si intretinerea produsului. Secventele de cod detaliate si comentate pe larg, abordarea structurata si orientata spre rezolvarea practica a temei propuse, oferirea unor tehnici de proiectare cu aplicabilitate mai larga si a unor solutii "la cheie" (autentificarea si administrarea utilizatorilor, managementul sesiunilor, cosul de cumparaturi, trimiterea de diverse continuturi catre navigatorul utilizatorului) fac lucrarea deosebit de utila atit elevilor din clasele superioare de liceu si studentilor de la facultatile de profil, cit si arhitectilor, designerilor sau proiectantilor Web cu experienta.
Cuprins
Pasii de realizare a siturilor Web dinamice folosind tehnologii deschise (open-source) - de la proiectare si analiza pina la implementarea finala si mentinereFunctionalitati e-commerce: cos de cumparaturi; motor intern de cautare; mecanism de plata electronica -Cod-sursa PHP -Administrarea on-line a aplicatiilor WebProiectarea si exploatarea bazelor de date MySQLManagementul si autentificarea utilizatorilorGenerarea de continut grafic 2D/3DAcces la aplicatii Web prin dispozitive WAPDezvoltarea de servicii Web bazate pe XML


Carti similare cu Aplicatii web la cheie. studii de caz implementate in php

Programare in limbajul fortran

Programare in limbajul...

de Horia Georgescu

mai mult
Access 2000 - programarea  bazelor de date

Access 2000 -...

de Kovacs Sandor

mai mult
Informatica, o stiinta a prezentului

Informatica, o stiinta...

de Victor Laiber, Dan David

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!